Detail článku

Road accident with smashed cars.

Náhradné auto po nehode – Bezpečný spôsob pokračovať v cestovaní“

Veľa ľudí nevie že po nehode má nárok na Náhradné vozidlo počas doby opravy . Je to aj preto že Vám to dispečer pri nahlasovani poistnej udalosti neoznámi ( je to preto lebo aj poisťovňa šetrí náklady ) . 

Možnosti sú 2: 

1. Vinník môže čerpať zo svojho havarijného poistenia zväčša má nárok na 3 dni prenájmu no všetko záleží natom ako máte postavenú zmluvu . 

2. Poškodený má nárok na nahradne vozidlo počas doby opravy ( ak je jeho auto poškodené tak že je nepojazdné alebo nespôsobilé prevádzky po cestnej komunikácii ) v tomto prípade to hradí PZP vinníka . 

V oboch prípadoch Vám vieme pomôcť a previesť Vás celým procesom . Po dohode vieme vystaviť faktúru ktorú poisťovňa uhradí priamo nám a tým pádom budete platiť presne 0€ . 

Úvod:

Vitajte na našom blogu o požičiavaní auta po nehode. Nehody na cestách sa bohužiaľ stávajú a môžu spôsobiť vážne poškodenie vášho vlastného auta. Avšak, vďaka službám JR autopožičovne je možné získať náhradné auto, ktoré vám umožní pokračovať v cestovaní bez obmedzení. V tomto blogu sa dozviete viac o procese požičiavania auta po nehode, bezpečnostných opatreniach a informáciách, ktoré by ste mali vedieť.

Časť 1: Proces požičiavania auta po nehode

Po nehode, keď je vaše vlastné auto vážne poškodené a nepoužiteľné, je dôležité nájsť spoľahlivú autopozičovňu, ktorá ponúka náhradné autá. Kontaktujte svoje poisťovňu  a informujte ich o nehode a poškodení vášho auta. Vaše poistenie vám poskytne potrebné informácie. Pri nahlásení poistnej udalosti povedzte dispečerovi že si budete požičiavať aj Nahradne vozidlo niektoré poisťovne Vám dajú nato aj iné číslo poistnej udalosti . Potom sa obráťte na našu JR autopozičovňu a dohodnite si termín a podmienky prenájmu.

Časť 2: Bezpečnostné opatrenia pri požičiavaní auta

Pri požičiavaní náhradného auta po nehode je dôležité venovať pozornosť bezpečnostným opatreniam. Niektorý ľudia sa môžu po nehode báť . Pred jazdou s náhradným autom Vám všetko vysvetlíme . Naše autá budú pre Vás vždy nachystané v 100% stave . Naše autá vždy servisujeme len v autorizovaných servisoch a preto Vám vieme zaručiť dôkladne preverenie jeho stavu ako sú bezpečnostné prvky, brzdy, svetlá, pneumatiky a podobne. Dodržiavajte všetky dopravné predpisy a jazdite opatrne, aby ste minimalizovali riziko ďalších nehôd.

Časť 3: Informácie o poistení a zmluve

V JR Autopožičovni máme všetky vozidla poistené havarijné . Pri odovzdávaní vozidla Vás prevedieme veľmi rýchlo a jednoducho celým procesom . Na čokoľvek sa opýtate radi Vám všetko vysvetlime . 

Časť 4: Výhody požičiavania auta po nehode

Požičiavanie auta po nehode prináša niekoľko výhod. Hlavnou výhodou je, že môžete pokračovať v cestovaní a plánovaných aktivitách bez ohľadu na poškodené auto. Náhradné auto vám umožní byť mobilný a neobmedzovaný v pohybe. Taktiež si užijete rovnakú slobodu a flexibilitu, akú ste mali so svojím vlastným autom. To je obzvlášť dôležité, ak plánujete dovolenku alebo máte dôležité povinnosti, ktoré vyžadujú pravidelné cestovanie.

Časť 5: Postup pri vrátení náhradného auta

Keď je vaše vlastné auto opravené alebo je čas vrátiť náhradné auto autopozičovni. Pred vrátením auta skontrolujte jeho stav a uistite sa, že ste ho používali v súlade s podmienkami zmluvy. Vráťte auto včas a s plnou nádržou paliva, ako bolo dohodnuté. Autopozičovňa skontroluje auto a potvrdí jeho vrátenie. Uistite sa, že máte doklady o vrátení auta, aby ste mali dôkaz o ukončení prenájmu.

Záver:

Po nehode, keď je vaše vlastné auto rozbité, požičiavanie náhradného auta je bezpečným a pohodlným spôsobom, ako pokračovať v cestovaní bez obmedzení. Spolupráca s našou JR autopozicovňou vám poskytne bezpečné a spoľahlivé náhradné auto, aby ste mohli naplno využiť svoje cestovné plány. Nezabudnite dodržiavať dopravné predpisy a venovať pozornosť bezpečnosti, aby ste minimalizovali riziko ďalších nehôd. Ak sa dostanete do takejto situácie, neváhajte kontaktovať autopozicovňu a my všetko vybavíme . 

Zdieľajte tento článok